Ankara'da eşini ve eşinin arkadaşını öldüren kişi intihar etti

10 Eylül 2023 Pazar 20:53
Ankara'da eşini ve eşinin arkadaşını öldüren kişi intihar etti

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde eşini ve eşinin arkadaşını silahla öldüren kişi intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Kahramankazan'da otomobiliyle seyir halinde olan H.Y. ile yol kenarındaki eşi E.Y. ve onun arkadaşı Ç.D. arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında otomobilinden inerek iki kadına da ateş eden H.Y, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince, H.Y, E.Y ve Ç.D'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği tarafından E.Y'nin müracaatı üzerine eşi H.Y'nin aleyhinde tehdit suçlamasıyla 25 Eylül 2020'de adli işlem yapıldığı, E.Y'nin ifadesinde eşinden şikayetçi olmadığı, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında tedbir talebinde bulunduğu bildirildi.

Kahramankazan Asliye Hukuk Mahkemesince, E.Y'nin lehine verilen bir ay süreli tedbir kararının, yaklaşık 15 gün sonra yine kendi isteğiyle kaldırıldığı tespit edildi.

Son Güncelleme: 11.09.2023 10:09
Anahtar Kelimeler:
AnkaraKahramankazan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.