Ankara Halk Ekmek ve kadın kooperatifleri ürünleri internetten alınabilecek

- Ankara Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek Fabrikası, kadın kooperatifleri ve yerli birliklerin ürünlerini "www.baskentmarket.com.tr" internet sayfası üzerinden satmaya başladı

26 Temmuz 2022 Salı 16:28
Ankara Halk Ekmek ve kadın kooperatifleri ürünleri internetten alınabilecek

- Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Halk Ekmek Fabrikası, kadın kooperatifleri ve yerli birliklerin ürünlerinin internetten satışına başladı.

ABB'den yapılan açıklamaya göre, başkentte yerli üretimi arttırmak amacıyla "Başkent Market" modeli hayata geçirildi.

Bu kapsamında ABB Halk Ekmek Fabrikası, kadın kooperatifleri ve yerli birliklerin ürünlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla "www.baskentmarket.com.tr" üzerinden Türkiye'nin her yerine satışına başlandı.

Halk Ekmek Fabrikasının, glütensiz ürünler dahil olmak üzere toplam 87 çeşit ürünün yanı sıra, bunların içindekiler, besin değer tablosu, alerjen uyarısı gibi zorunlu bilgiler internet sayfasına yüklendi.

Ürünlerin kargo ile vatandaşlara hızlı ve güvenilir şekilde ulaşması için ABB tarafından Başkent Market Gimat Şubesi'nde özel paketleme ve kargo alanı da oluşturuldu.

- "Halkımız sağlıklı ve hijyenik ortamda üretilen ürünleri raf fiyatından alabilecek"

Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Ümit Sevdi, yaptığı açıklamada, Halk Ekmek'te e-ticaret dönemini başlatarak bir ilke daha imza attıklarını belirtti. Sevdi, şu bilgileri verdi:

"Online satışta ilk adımı attık. Fabrikamızın güvencesi altında e-ticaret sistemine geçme kararı aldık. Halk Ekmek Fabrikasının ve üretici kooperatiflerin ürettiği ürünleri satış sitemize yükledik. Türkiye'nin kurumsal markalarından biri olan Halk Ekmek Fabrikasının gerek kendi ürettiği gerekse üretici kooperatiflerin ürettiği kaliteli yöresel ürünlerini ülke çapında geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz. Ambalajlı ürünlerin dışında glütensiz ürünlere de ver verdik. Dönemsel ve mevsimsel olarak gelecek talepler de değerlendirilerek ürün sayısını önümüzdeki süreçte artırmayı planlıyoruz. Halkımız sağlıklı ve hijyenik ortamda üretilen ürünleri raf fiyatından alma imkanı bulacak."

Son Güncelleme: 26.07.2022 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.