Ankara metrosunda yolcular klasik müzikle seyahat edecek

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) ile iş birliği yapan EGO Genel Müdürlüğü, Ankara metrosunda klasik müzik yayını yapacak. Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, klasik müzik yayını vatandaşlardan...

20 Ocak 2022 Perşembe 11:00
Ankara metrosunda yolcular klasik müzikle seyahat edecek

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) ile iş birliği yapan EGO Genel Müdürlüğü, Ankara metrosunda klasik müzik yayını yapacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, klasik müzik yayını vatandaşlardan gelen talep üzerine klasik müzik yayını pilot uygulama olarak Kızılay-Koru hattında başlatıldı.

EGO Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yurtalp Erdoğdu, klasik müzik yayınını aşama aşama tüm metro istasyonlarında uygulamayı düşündüklerini belirtti.

Amaçlarının vatandaşların güvenli, hızlı ve konforlu şekilde ulaşımlarını sağlamak olduğunu aktaran Erdoğdu, şunları kaydetti:

"Yolcularımızın istasyonlarda transferi sırasında günün yorgunluğuna ve stresine iyi gelebilecek birtakım çalışmalar yapmak istedik. Bunun için iyileştirici özelliği bilimsel olarak da kanıtlanmış olan müziği düşündük. Bu konuda vatandaşlarımızın sosyal medya kanalları ve Başkent 153 üzerinden ileteceği görüşleri de bizim için çok değerli."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.