Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO Ahlat'ta sergi açtı

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu (MYO), Bitlis'in Ahlat ilçesinde, "Kültürel Etkileşim ve Zanaatkar Eller Etkinliği" kapsamında sergi açtı.Ahlat Millet Bahçesinde, "moda tasarımı", "kuyumculuk...

27 Haziran 2022 Pazartesi 14:22
Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO Ahlat'ta sergi açtı

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu (MYO), Bitlis'in Ahlat ilçesinde, "Kültürel Etkileşim ve Zanaatkar Eller Etkinliği" kapsamında sergi açtı.

Ahlat Millet Bahçesinde, "moda tasarımı", "kuyumculuk ve takı tasarımı", "ayakkabı tasarımı ve üretim" programlarından öğretim görevlileri tarafından açılan sergiyi, Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban da ziyaret etti, stantları gezerek, sergilenen ürünlerle ilgili bilgi aldı.

Beypazarı MYO Müdür Yardımcısı Gülhan Güldür, MYO'nun atölyelerinde üretilen ürünlerin sergilenmesini sağladıklarını belirterek, serginin çok verimli geçtiğini söyledi.

Güldür, "Ürün yelpazemizi yurdun diğer bir köşesinde insanlarla buluşturduk." dedi.




Anahtar Kelimeler:
BeypazarıSergiAhlat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.