Ankara ve Kırıkkale'de hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında eczanelerin çalışma saatleri değişmeyecek

ANKARA (AA) - Çok yüksek riskli illerden Ankara ve Kırıkkale'de hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, eczanelerin çalışma saatlerinde herhangi bir değişiklik olmayacak. Ankara Eczacı Odasından yapılan açıklamada, İçişleri...

02 Nisan 2021 Cuma 14:29
Ankara ve Kırıkkale'de hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında eczanelerin çalışma saatleri değişmeyecek

ANKARA (AA) - Çok yüksek riskli illerden Ankara ve Kırıkkale'de hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, eczanelerin çalışma saatlerinde herhangi bir değişiklik olmayacak.

Ankara Eczacı Odasından yapılan açıklamada, İçişleri Bakanlığınca 81 ilin valiliğine, Kovid-19 tedbirleri kapsamında "Tedbirlerin Gözden Geçirilmesi" konulu genelge gönderildiği hatırlatıldı.

Bu kapsamda, hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında Ankara ve Kırıkkale'deki eczanelerin çalışma saatlerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacağı belirtildi.

Buna göre, eczaneler cumartesi 09.30-19.00 saatlerinde hizmet verecek. Nöbetçi eczaneler de cumartesi saat 19.00'dan sonra ve pazar günü açık olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.