Ankara Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

ANKARA (AA) - Ankara Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.Polatlı Ziraat Odası toplantı salonunda düzenlenen toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, son 15 yılda ülke nüfusunun yıllık yüzde 2 artmasına...

11 Ekim 2018 Perşembe 16:33
Ankara Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

ANKARA (AA) - Ankara Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Polatlı Ziraat Odası toplantı salonunda düzenlenen toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, son 15 yılda ülke nüfusunun yıllık yüzde 2 artmasına rağmen çiftçi sayısında toplamda yüzde 30'luk bir azalma olduğu ifade edildi.

Bunda ekonomik ve sosyal boyutların etkili olduğunu aktarıldığı açıklamada, son yaşanan ekonomik krizden üreticinin zarar görmemesi için desteklenmesi ve 7 yıldır zarar eden üreticinin birikmiş borçlarının 10 yıl faizsiz taksitlendirilmesi talep edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.