Ankara'da 15 bin 316 adet sahte kozmetik ürün ele geçirildi

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği iki ayrı operasyonda, 15 bin 316 adet sahte kozmetik ürün ile 3 milyon 900 bin boş makaron ele geçirildi.AA muhabirinin emniyet...

12 Kasım 2021 Cuma 11:54
Ankara'da 15 bin 316 adet sahte kozmetik ürün ele geçirildi

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği iki ayrı operasyonda, 15 bin 316 adet sahte kozmetik ürün ile 3 milyon 900 bin boş makaron ele geçirildi.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Şubesi ekipleri, iki gün önce Çankaya ilçesindeki bir operasyonun sonrası çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekipler, aynı ilçede bir depoda daha sahte kozmetik ürün bulunduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine düzenlenen ikinci operasyonda 15 bin 316 sahte kozmetik ürün yakalandı, bir şüpheli gözaltına alındı.

Kaçakçılık suçlarıyla etkin mücadele amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren ekiplerin, Etimesgut'ta iki ayrı depoya düzenlediği baskınlarda ise 3 milyon 900 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi. Şüpheli iki kişi de yakalandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.