Ankara'da açılan "Genç Talas" standına yoğun ilgi

KAYSERİ (AA) - AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının Başkent Millet Bahçesi'nde "Tam Bana Göre Festival" sloganıyla düzenlediği Yerel Yönetimler Gençlik Festivali kapsamında Ankara'da açılan "Genç Talas" standı...

21 Kasım 2021 Pazar 12:18
Ankara'da açılan

KAYSERİ (AA) - AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının Başkent Millet Bahçesi'nde "Tam Bana Göre Festival" sloganıyla düzenlediği Yerel Yönetimler Gençlik Festivali kapsamında Ankara'da açılan "Genç Talas" standı yoğun ilgi gördü.

Talas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkent Millet Bahçesinde gençlere yönelik hazırlanan fuar alanındaki Genç Talas standını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Emrah Karayel ve Hülya Atçı Nergis, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçi gezdi.

Stantta robotik araçlar başta olmak üzere e-spor kulübü ve kütüphane hizmetleri gibi Talas Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje ve etkinlikler tanıtıldı.

"Genç Talas" projesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından ödüle layık görülmüş ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden almıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.