Ankara'da avcılık şenliği düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde avcılık şenliği düzenlendi.Çubuk Avcılar ve Doğayı Koruma Derneğince bu yıl 10'uncusunu düzenlenen Çubuk Avcılık Şenliği ve Yarışmaları, Karadana Mahallesi kum ocakları mevkisinde gerçekleştirildi....

06 Mayıs 2018 Pazar 19:51
Ankara'da avcılık şenliği düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde avcılık şenliği düzenlendi.

Çubuk Avcılar ve Doğayı Koruma Derneğince bu yıl 10'uncusunu düzenlenen Çubuk Avcılık Şenliği ve Yarışmaları, Karadana Mahallesi kum ocakları mevkisinde gerçekleştirildi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Abdullah Eser ve çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte, tüfek tanıtımı yapıldı.

Acehan, etkinlikte yaptığı konuşmada, atıcılığın bir spor olarak, gerekli tedbirlerin alınarak yapılması gerektiğini belirterek, "Rastgele atılmasına ve sokak magandalığı yapılmasına kesinlikle karşıyım. Bu tür etkinlikler düzenleyerek insanlarımızın buralarda atış yapmasını destekliyorum." dedi.

Dernek Başkanı Ayhan Şahan da avcılar ve avcı adaylarına doğayı sevdirmek ve alıştırmak amacıyla çalışma yürüttüklerini anlatarak, "Avcılığın öldüren değil yaşatan bir ilgi alanı olmasını istiyoruz ve bu şekilde de eğitimler veriyoruz. Allah nasip ederse burada birde yağmur duası yapacağız. İnşallah bu festivalimizi her yıl devam ettireceğiz." diye konuştu.

Kadınların da yoğun ilgi gösterdiği yarışmalarda dereceye girenlere av tüfekleri ve çeşitli hediyeler verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.