Ankara'da işe yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık soruşturmasında 13 gözaltı

ANKARA (AA) - Ankara'da, kamu kurum ve kuruluşlarında işe yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 14 şüpheliden 13'ü yakalandı.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, kamu kurum ve kuruluşlarında...

12 Ekim 2021 Salı 15:33
Ankara'da işe yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık soruşturmasında 13 gözaltı

ANKARA (AA) - Ankara'da, kamu kurum ve kuruluşlarında işe yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 14 şüpheliden 13'ü yakalandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, kamu kurum ve kuruluşlarında işe yerleştirme vaadiyle mağdur ve müştekilerden haksız menfaat temin ettikleri belirlenen 14 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

Sahtecilik ve Dolandırıcılık Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmada, Ankara, Mersin, Adana ve Kayseri'deki adreslerde arama, yakalama ve gözaltı kararı verildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince, şüphelilerin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyonda, 13 kişi yakalandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.