Ankara'da kaçakçılık operasyonlarında 9 şüpheli yakalandı

ANKARA (AA) - Başkentte kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alındı.Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, il genelinde sigara, tütün ve alkollü içki kaçakçılığına...

22 Ocak 2021 Cuma 17:05
Ankara'da kaçakçılık operasyonlarında 9 şüpheli yakalandı

ANKARA (AA) - Başkentte kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, il genelinde sigara, tütün ve alkollü içki kaçakçılığına yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, 19-22 Ocak'ta Yenimahalle ve Sincan'da bulunan iki araç, bir iş yeri ile depoya düzenledikleri operasyonlarda, 22 bin 281 paket mükerrer/sahte bandrollü makaron, 4 bin 889 paket nargile tütünü, 200 kilogram tütün, 3 sigara sarma makinası, 3 kompresör ve 5 bandrol sökme makinesi ele geçirdi.

Gözaltına alınan 9 zanlı hakkında adli işlem başlatıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.