Ankara'da Srebrenitsa Katliamı'nda şehit olan Boşnaklar anıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Mamak ilçesinde Srebrenitsa Katliamı'nda şehit olan Boşnaklar fotoğraf sergisiyle anıldı.İlçe Belediyesinin organizasyonuyla fotoğraf sanatçısı Veliya Hasan Begoviç'in hazırladığı sergi, Musiki Muallim...

13 Temmuz 2021 Salı 14:07
Ankara'da Srebrenitsa Katliamı'nda şehit olan Boşnaklar anıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Mamak ilçesinde Srebrenitsa Katliamı'nda şehit olan Boşnaklar fotoğraf sergisiyle anıldı.

İlçe Belediyesinin organizasyonuyla fotoğraf sanatçısı Veliya Hasan Begoviç'in hazırladığı sergi, Musiki Muallim Mektebi'nde ziyarete açıldı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, katliamda hayatını kaybeden 8 bin 372 Boşnak vatandaşı rahmet ve duayla andıklarını söyledi.

Şehitleri ve Srebrenitsa Soykırımını asla unutturmayacaklarını ifade eden Köse, "Hak ve adalet arayışlarında onları asla yalnız bırakmayacağız." dedi.

Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçisi Adis Alagiç de çeyrek asır geçmesine rağmen soykırımda katledilen vatandaşların bulunamadığını dile getirdi.

"Dinmeyen Acı Srebrenitsa Sergisi" yarın sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.