Ankara'da taciz iddiası nedeniyle uyardığı kişilerce bıçaklanan genç hayatını kaybetti

- Bir grubun sözlü ve fiziksel tacizine uğradıklarını iddia eden 2 genç kızın yardım istemesi üzerine uyardığı kişilerce bıçaklanan 28 yaşındaki Haydarcan Kılıçdoğan kurtarılamadı - Kılıçdoğan'ı bıçaklayan iki kişi tutuklandı

02 Kasım 2021 Salı 15:21
Ankara'da taciz iddiası nedeniyle uyardığı kişilerce bıçaklanan genç hayatını kaybetti

ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde dün akşam saatlerinde alkollü oldukları iddia edilen bir grubun bıçaklı saldırısına uğrayan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle'deki bir alışveriş merkezi önünde, bir grubun sözlü ve fiziksel tacizine uğradıklarını iddia eden 2 genç kız, olay yerinden geçen 28 yaşındaki Haydarcan Kılıçdoğan'dan yardım istedi.

Alkollü oldukları öne sürülen grubu uyaran Kılıçdoğan ile gruptakiler arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Haydarcan Kılıçdoğan, Y.S. (17) ile M.T. (17) tarafından bıçakla yaralandı.

Ağır yaralanan Kılıçdoğan, kaldırıldığı Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bugün hayatını kaybetti.

Olay sırasında bölgedeki bekçilerce yakalanan Y.S. ve M.T, gözaltına alındı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.