Ankara'da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğince kar yağışından olumsuz etkilenen yaban hayvanları için doğaya ot ve saman bırakıldı.İlçe genelinde etkili olan karın yüksek kesimlerde yer yer 20-25...

18 Ocak 2021 Pazartesi 19:35
Ankara'da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğince kar yağışından olumsuz etkilenen yaban hayvanları için doğaya ot ve saman bırakıldı.

İlçe genelinde etkili olan karın yüksek kesimlerde yer yer 20-25 santimetre kalınlığa ulaşması üzerine Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ekipleri harekete geçti.

Ekipler, ilçenin Karaşar Mahallesi'nin yüksek kesimleri ile Elmabeli ve bazı alanlara yaban hayvanlarının aç kalmaması için ot ve saman bıraktı.

Ekipler, yem bırakılacak alanları öncesinde temizledi.

Kar yağışının etkili olduğu alanlarda doğaya yem bırakma çalışmalarının devam edeceği belirtildi.



Anahtar Kelimeler:
BeypazarıYaban Hayvanları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.