Ankara'daki fırtınada hayatını kaybeden stajyer inşaat mühendisi toprağa verildi

ANKARA (AA) - Ankara'da dün yaşanan şiddetli fırtına ve sağanak nedeniyle inşaatta kolon kalıplarının devrilmesi sonucu hayatını kaybeden stajyer inşaat mühendisi Taha Öztürk toprağa verildi.Öztürk için ikindi namazının ardından...

16 Ağustos 2022 Salı 18:05
Ankara'daki fırtınada hayatını kaybeden stajyer inşaat mühendisi toprağa verildi

ANKARA (AA) - Ankara'da dün yaşanan şiddetli fırtına ve sağanak nedeniyle inşaatta kolon kalıplarının devrilmesi sonucu hayatını kaybeden stajyer inşaat mühendisi Taha Öztürk toprağa verildi.

Öztürk için ikindi namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı Ahmet Efendi Camisi'nde cenaze namazı kılındı.

Cenazeye, Öztürk'ün ailesi, oyuncusu olduğu Hacettepe Üniversitesi Amerikan futbolu takımından arkadaşları ve akademisyenler katıldı.

Öztürk'ün cenazesi Karşıyaka mezarlığına defnedildi.

- Olay

Hacettepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencisi Taha Öztürk ve beraberindeki 2 stajyer mühendis, Yenimahalle'de yapımı devam eden inşaatta, dün 16.30 sıralarında incelemelerde bulunurken, rüzgarın şiddetini artırması nedeniyle kolon kalıbının devrilmesi sonucu yaralanmış, Öztürk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kazanın ardından inşaatta çalışmalar durdurulmuş, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.