Ankara'dan kısa kısa

- Beypazarı'nda şehit yakınları ve gazilere iftar

22 Mayıs 2019 Çarşamba 11:54
Ankara'dan kısa kısa

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda şehit aileleri ve gazilere iftar verildi.

Kaymakam Can Aksoy tarafından Tarihi Taşmektep'te verilen iftar programı Müftü Vekili Ahmet Kavas'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Beypazarı Kaymakamı Can Aksoy, etkinlikte yaptığı konuşmada, canı pahasına yurdu, vatanı için canını veren şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında, hizmetinde olacağını belirtti.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya da konuşma yaptı.

İftara Emniyet Müdürü Mehmet Ali Yurtsever, Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Şeref Kutu, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

-İftar programı

Çubuk Ziraat Odası iftar verdi.

Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, bir düğün salonunda düzenlenen iftar programında Çubuk ekonomisinin tarıma dayalı olduğunu söyledi.

Tarıma dayalı bir ekonominin en önemli aktörleri çiftçilere en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını anlatan Gülle, "Bunu yaparken de yine en büyük gücü çiftçilerimizden almaktayız. Davetimize katılan herkese şahsım, yönetimim ve üyelerim adına ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.

İftar programına Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer, Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Tarım ve Orman Müdürü Cengiz Akbayrak, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, MHP İlçe Başkanı Ali Çankaya, Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş ile çiftçiler katıldı.




Anahtar Kelimeler:
IftarProgramOruç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.