ANKARAY'daki "Anadolu" istasyonunun ismi "ANADOLU/ANITKABİR" olarak değişti

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), vatandaşlardan gelen talep üzerine ANKARAY'ın hizmet verdiği "Anadolu" istasyon isminin "ANADOLU/ANITKABİR" olarak değiştirildiğini bildirdi.EGO Genel Müdürlüğü'nden...

17 Nisan 2021 Cumartesi 21:18
ANKARAY'daki

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), vatandaşlardan gelen talep üzerine ANKARAY'ın hizmet verdiği "Anadolu" istasyon isminin "ANADOLU/ANITKABİR" olarak değiştirildiğini bildirdi.

EGO Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Anadolu İstasyonu alanında, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'in bulunması sebebiyle vatandaşlardan gelen talep uygun görülerek durak isminin değiştirildiği belirtildi.

Açıklamada, "Mevcut istasyon tabelasında yazılı bulunan 'Anadolu' ismi 'ANADOLU/ANITKABİR' olarak yeniden yazılmış, diğer istasyonlarda bulunan harita ve yönlendirme tabelalarındaki yazım çalışmaları da devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.