Antalya Devlet Opera ve Balesi 'Romeo ve Juliet' balesini sahneleyecek

Antalya Devlet Opera ve Balesi, "Romeo ve Juliet" balesini 11 Aralık Cumartesi sanatseverlerle buluşturacak.

07 Aralık 2021 Salı 16:06
Antalya Devlet Opera ve Balesi 'Romeo ve Juliet' balesini sahneleyecek

ANTALYA (AA) - Gerek müzikal düzenlemesindeki yapısı gerekse de koreografisindeki anlatımla klasik bir forma sahip olan "Romeo ve Juliet" balesi için hazırlıklar tamamlandı.

Balenin kostüm tasarımı Sevtaç Demirer, dekor tasarımı Çağda Çitkaya, ışık tasarımı ise Fuat Gök tarafından hazırlandı.

Shakespeare ve Çaykovski gibi iki sanatçının buluşmasının bir örneği olan eserde "Juliet" rolünü Laroslava Volkova, "Romeo" rolünü Tolga Burçak, "Mercutio" rolünü Volkan Altunel, "Tybalt" rolünü Yağızhan Danış, "Paris" rolünü Burak Özbek, "Benvolio" rolünü Umut Çaltekin, "Lady Capulet" rolünü Derya Tokgöz, "Lord Capulet" rolünü Ömer Erenler, "Rosaline" rolünü Burcu Bodur, "Peder Lawrence" rolünü Cem Kaytmaz, "Dadı" rolünü Fadime Keskin, "2 Kız" rolünü İlayda Binzet ve Seda Manaz, "Lady Montegue" rolünü Özlem Tekinay, "Lord Montegue" rolünü Devrim Saraçoğlu ve "Vali" rolünü ise Murat Özdemir canlandıracak.

Sanatseverler 14 Aralık Salı saat 20.00'de tekrar sahnelenecek eser için 25, 50 ve 70 lira arasında değişen fiyatlarla bilet alabilecek.

Eserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra internetten de temin edilebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Kültür
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.