Araban Kaymakamlığı, Ulaş ilçesinde öksüz ve yetim çocuklara oyuncak gönderdi

SİVAS (AA) - Gaziantep Araban Kaymakamlığı tarafından Sivas'ın Ulaş ilçesindeki öksüz ve yetim çocuklara çeşitli hediyeler gönderildi.Araban Kaymakamlığı tarafından "Yetim Gülerse Dünya Güler" sloganıyla proje başlatıldı.Proje...

15 Nisan 2021 Perşembe 13:12
Araban Kaymakamlığı, Ulaş ilçesinde öksüz ve yetim çocuklara oyuncak gönderdi

SİVAS (AA) - Gaziantep Araban Kaymakamlığı tarafından Sivas'ın Ulaş ilçesindeki öksüz ve yetim çocuklara çeşitli hediyeler gönderildi.

Araban Kaymakamlığı tarafından "Yetim Gülerse Dünya Güler" sloganıyla proje başlatıldı.

Proje kapsamında Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, Ulaş'ta yaşayan öksüz ve yetim çocuklara oyuncak desteğinde bulundu.

Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, AA muhabirine, teslim aldıkları oyuncakları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından belirlenen öksüz ve yetim çocuklara dağıttıklarını söyledi.

Nayman, duyarlı davranışından dolayı Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu'ya ve projeye bağışlarıyla destek olan hayırseverlere teşekkür etti.




r.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.