Arzum Waffy Max'a Plus X Award 2019'da 2 ödül

- Arzum Waffy Max waffle makinesi, Plus X Award 2019'da "Tasarım" ve "Kullanım Kolaylığı" ödüllerini aldı

03 Ekim 2019 Perşembe 10:49
Arzum Waffy Max'a Plus X Award 2019'da 2 ödül

İSTANBUL (AA) - Arzum Waffy Max waffle makinesi, dünyanın saygın tasarım ödülleri arasında yer alan Plus X Award 2019'da "Tasarım" ve "Kullanım Kolaylığı" ödüllerinin sahibi oldu.

Arzum'dan yapılan açıklamaya göre, tasarımlarıyla öne çıkan şirket, tüketicilerinin hayatını da kolaylaştırmaya devam ediyor. Yenilikçi teknolojileri en yeni tasarımlarla buluşturan marka, son olarak Plus X Award 2019'da, Waffy Max waffle makinesi ile iki ödül aldı.

Arzum Waffy Max waffle makinesi, kolay temizlenebilir yapışmaz petek tasarımlı plakaları ve ısıya dayanıklı ergonomik tutma sapı sayesinde "Kullanım Kolaylığı" ödülüne layık görüldü.

Dreamline, misty, mürdüm ve candy renklerini kompakt bir tasarımla bir araya getiren Arzum, aynı zamanda bu ürünle "Tasarım" ödülünün de sahibi oldu.


Anahtar Kelimeler:
ArzumArzum Waffy Max
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.