Aşık Veysel Meslek Yüksekokulundan 350 öğrenci mezun oldu

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulundan 350 öğrenci törenle diploma aldı.Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Kaymakam Gökhan Dolaş, protokol üyeleri, öğrenciler...

04 Haziran 2022 Cumartesi 11:22
Aşık Veysel Meslek Yüksekokulundan 350 öğrenci mezun oldu

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulundan 350 öğrenci törenle diploma aldı.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Kaymakam Gökhan Dolaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce halk oyunu gösterisi sunuldu, öğrenciler türkü seslendirdi.

Öğrencilere seslenen Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu, "Sevgili öğrencilerimiz, bugün itibariyle mezun oluyorsunuz. İş imkanlarımız yeterli değil ama biraz daha sabırlı olmanızı tavsiye ediyoruz. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ama siz yine de devletimize, milletimize hayırlı evlatlar olun." dedi.

Balıkçıoğlu, yüksekokula bağlı 9 bölümden 350 öğrenciyi mezun ettiklerini sözlerine ekledi.

Okulun büro yönetimi bölümünden mezun olan Şarkışla Belediyesi itfaiye personeli 55 yaşındaki Ahmet Turan Faraş ise "İtfaiye müdürlüğünde çavuş olarak görev yapmaktayım. Çok mutluyum, çok gururluyum, sevinçliyim." diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere diplomaları verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.