Atatürk'ün Kızılcahamam'a gelişinin 85. yıl dönümü kutlandı

ANKARA (AA) - Ankara'da, Kızılcahamam Belediyesi tarafından Atatürk'ün Kızılcahama'ma gelişinin 85. yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Soğuksu Milli Parkı Atatürk Çamı mevkisinde düzenlenen programa, Kaymakam...

16 Temmuz 2019 Salı 20:55
Atatürk'ün Kızılcahamam'a gelişinin 85. yıl dönümü kutlandı

ANKARA (AA) - Ankara'da, Kızılcahamam Belediyesi tarafından Atatürk'ün Kızılcahama'ma gelişinin 85. yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Soğuksu Milli Parkı Atatürk Çamı mevkisinde düzenlenen programa, Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Süleyman Acar, Jandarma Komutan Kadir Bilgi, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, Belediye Meclisi üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Yüksel Altun, CHP İlçe Sözcüsü Mehmet Demirbaş, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Kaymakam Yıldız, Başkan Acar ve Demirbaş günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.


Anahtar Kelimeler:
AnkaraKızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.