ATO Başkanı Gürsel Baran'dan Vali Buhara'ya ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara'yı makamında ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyarette, sanayi ve yatırım konularında işbirliği...

28 Haziran 2022 Salı 13:54
ATO Başkanı Gürsel Baran'dan Vali Buhara'ya ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara'yı makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyarette, sanayi ve yatırım konularında işbirliği imkanları değerlendirildi, Kırşehir'in yatırım avantajları ve sahip olduğu değerler görüşüldü.

Daha sonra Vali Buhara ile heyet, kentteki termal turizm alanları ve tarihi bölgelerde inceleme yaptı.

Ziyarette, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz ve Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan da yer aldı.

Öte yandan, Baran ve beraberindeki heyet, Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelerek, ekonomi ve yatırım konularında görüş alışverişinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.