Avrupa liglerinde şampiyonlar TV+'ta belli oluyor

- Televizyon platformu TV+, sporseverleri dünyanın en heyecanlı spor organizasyonlarıyla ekranlarda buluşturmaya devam ediyor

07 Mayıs 2021 Cuma 12:54
Avrupa liglerinde şampiyonlar TV+'ta belli oluyor

İSTANBUL (AA) - Avrupa futbolunun zirvesi İngiltere Premier Lig ve Almanya Bundesliga'da şampiyonluk mücadelesi de TV+'ta canlı yayınlarla futbolseverlerle buluşuyor.

Turkcell TV+ açıklamasına göre, sporda en iyilerin buluşma noktası TV+, birbirinden heyecanlı maçları spor severlerle buluşturmayı sürdürüyor. İngiltere Premier Lig’de ve Almanya Bundesliga’da da şampiyonlar bu hafta TV+'ta belli olacak. Premier Lig’de zirvenin sahibi Manchester City’nin Chelsea'yi konuk edeceği karşılaşma 8 Mayıs Cumartesi günü 19.30’da TV+ 77. Kanal’dan canlı yayınlanacak.
​​​​​​​

Bundesliga’da lider Bayern Münih de mutlu sona ulaşmak için Mönchengladebach ile karşılaşacak. 8 Mayıs'ta oynanacak mücadele de saat 19.30'da başlayacak ve TV+ 78. Kanal’dan naklen yayınlanacak.

- F1 heyecanı da TV+’ta

Öte yandan Formula 1 heyecanı da TV+'ta yaşanmaya devam ediyor. Dünyanın en çok takip edilen motor sporları organizasyonlarından biri olarak değerlendirilen F1’de İspanya GP’sinin tüm detayları canlı yayınlarla TV+'ta olacak.

Anahtar Kelimeler:
TvTurkcell
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.