AYBÜ'de Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin (AYBÜ) Çubuk Yerleşkesi'nde Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı öğrencileri tarafından...

12 Mayıs 2022 Perşembe 15:32
AYBÜ'de Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin (AYBÜ) Çubuk Yerleşkesi'nde Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı öğrencileri tarafından düzenlenen "Hayat Farklılıklarla Daha Güzeldir" programına, Rektör Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, Belediye Başkan Vekili Harun Olmuş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve işaret dili eşliğinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Rektör Aydınlı, "Özel insanlardan ve onların ailelerinden biz sevgiyi, aşkı, merhameti, sadakati ve birçok şeyi öğrenmemiz gerekiyor."’ dedi.

Etkinlikte, Saray Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi Mehter Takımı konser verdi.

Programda, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Bahar Külünkoğlu, Tekerlekli Sandalye Erkek Milli Basketbol Antrenörü Selim Demirdağ, Tekerlekli Sandalye Erkek Milli Basketbol Takımı oyuncusu Volkan Gülem ve milli yüzücü Beytullah Eroğlu'nun konuşmacı olduğu panel gerçekleştirildi.

Panel sonunda katılımcılara teşekkür belgesi verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.