Aydın ve İzmir'de yayın yapan medya hizmet sağlayıcılarının mali yükümlülük süreleri 3 ay uzatıldı

ANKARA (AA) - Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Aydın ve İzmir'de yayın yapan medya hizmet sağlayıcılarının mali yükümlülük sürelerini mücbir sebep gözetilerek 3 ay uzattı.Radyo ve televizyonlara pandemi sürecinde önemli katkılar...

12 Kasım 2020 Perşembe 11:46
Aydın ve İzmir'de yayın yapan medya hizmet sağlayıcılarının mali yükümlülük süreleri 3 ay uzatıldı

ANKARA (AA) - Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Aydın ve İzmir'de yayın yapan medya hizmet sağlayıcılarının mali yükümlülük sürelerini mücbir sebep gözetilerek 3 ay uzattı.

Radyo ve televizyonlara pandemi sürecinde önemli katkılar sağlayan, yayıncıların ödemek zorunda oldukları Reklam Üst Kurul paylarını 3 ay erteleyen RTÜK, kuruma ulaştırılması zorunlu olan belgelerin verilme tarihlerini de ötelemişti.

Aldığı son kararla deprem bölgesindeki yayıncılara önemli bir kolaylık sağlayan Üst Kurul kararına göre, Aydın ve İzmir'de yayın yapan medya hizmet sağlayıcıların mali yükümlülük süreleri mücbir sebep gözetilerek 3 ay süreyle uzatıldı.

Öte yandan deprem bölgesine giden RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu başkanlığındaki heyet, kurumun İzmir Bölge Temsilciliğini ziyaret etti.

Depremin etkilerini yerinde inceleyen RTÜK heyeti, bölgedeki yayıncılarla da temas kurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.