Aydınlıkevler trafiğini rahatlatacak 4 şeritli katlı kavşak projesinde son aşamaya gelindi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Aydınlıkevler bölgesinde kesintisiz trafik akışını tesis etmek için hayata geçirilecek 4 şeritli katlı kavşak projesinin hazırlığında son aşamaya gelindiğini bildirdi.Ankara...

12 Mart 2021 Cuma 12:48
Aydınlıkevler trafiğini rahatlatacak 4 şeritli katlı kavşak projesinde son aşamaya gelindi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Aydınlıkevler bölgesinde kesintisiz trafik akışını tesis etmek için hayata geçirilecek 4 şeritli katlı kavşak projesinin hazırlığında son aşamaya gelindiğini bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, yıllardır trafik yoğunluğunun yaşandığı ve sıkça trafik kazalarının meydana geldiği Altındağ ilçesi Aydınlıkevler bölgesi için çalışmaların yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, kentin en önemli ana arterlerinin başında gelen ve Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'nda katlı kavşak yapımı için proje hazırlığında son aşamaya gelindiği duyuruldu.

- "Projemiz için bu yıl ihaleye çıkmayı planlıyoruz"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, bölgenin trafik yükünü rahatlatacak 2 gidiş-2 geliş olmak üzere 4 şeritten oluşacak yol ile kesintisiz trafik akışının sağlanacağını belirtti.

Yavaş, "Aydınlıkevler bölgesinde kesintisiz trafik akışını tesis etmek için harekete geçtik. Hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğumuz 4 şeritlik katlı kavşak projemiz için bu yıl ihaleye çıkmayı planlıyoruz. Hemşehrilerimizin konforu ve can güvenliği önceliğimiz olmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.