Azerbaycan ve Kazakistan'dan akademisyenler, Sivas Cumhuriyet Üniversitesini ziyaret etti

SİVAS (AA) - Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi ve Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesinden akademisyenler, ERASMUS kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret etti. SCÜ'den yapılan açıklamaya...

28 Temmuz 2021 Çarşamba 12:34
Azerbaycan ve Kazakistan'dan akademisyenler, Sivas Cumhuriyet Üniversitesini ziyaret etti

SİVAS (AA) - Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi ve Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesinden akademisyenler, ERASMUS kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret etti.

SCÜ'den yapılan açıklamaya göre, Bakü Devlet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Rauf Hasanov, Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Kamala Najafova ve Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi'nden akademik personel, SCÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu ile birlikte Rektör Yıldız'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Yıldız, her iki üniversiteyle ikili anlaşmalarının bulunduğunu ve ilişkileri daha güçlendirmek istediğini belirtti.

SCÜ'nün bazı bölümlerini gezen akademisyenler ise üniversiteler arası çift diploma anlaşması imzalamak istediklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.