Bahadın Belediyesi’nden yaban hayatına destek

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın Belediyesi yaban hayatına destek olmak amacıyla doğaya yiyecek bıraktı. Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, doğadaki kar kalınlığının 35-40 santimetreye ulaştığını, bu...

23 Ocak 2019 Çarşamba 15:56
Bahadın Belediyesi’nden yaban hayatına destek

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın Belediyesi yaban hayatına destek olmak amacıyla doğaya yiyecek bıraktı.

Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, doğadaki kar kalınlığının 35-40 santimetreye ulaştığını, bu nedenle doğadaki yabani hayvanlar ile sokak hayvanlarının açlık tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirtti.

Olumsuz hava koşullarından doğada yaşayan yabani hayvanların da olumsuz etkilendiğini ifade eden Özcan, "Bu zorlu kış günlerinde can dostlarımızı ve doğadaki vahşi hayatı unutmadık. Bu etkinlik kapsamında kuşlar için yollara yem attık. Bunun haricinde yine yaban hayvanlarının beslenmesini sağlamak amacıyla halkımızın kendi olanakları, belediyemizin katkılarıyla temin ettiğimiz ekmek ve kemik bıraktık. Bu çalışmalarımız doğadaki kar örtüsü kalkana kadar devam edecek." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SorgunBahadınYaban Hayatı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.