Bahşılı'da vatandaşlar hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı uyarıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı esnaf ve vatandaşları uyardı.Polis ekipleri, ilçe merkezindeki iş yerleri ve ikametleri ziyaret ederek, vatandaşlara...

01 Mart 2022 Salı 13:29
Bahşılı'da vatandaşlar hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı uyarıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı esnaf ve vatandaşları uyardı.

Polis ekipleri, ilçe merkezindeki iş yerleri ve ikametleri ziyaret ederek, vatandaşlara alınacak önlemler hakkın bilgi verip, broşür dağıtıyor.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Dursun Ergül, ekiplerin esnafa ve cami çıkışında vatandaşlara uyarıda bulunarak, broşür dağıttığını söyledi.

İş yerleri ile evlere güvenlik kamerası takılmasını önerdiklerini aktaran Ergül, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalıştıklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.