Bakan Kasapoğlu, Depremzedelerle İftar Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, depremden etkilenen vatandaşların konakladığı GSB Mersin Kız Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

24 Mart 2023 Cuma 10:03
Bakan Kasapoğlu, Depremzedelerle İftar Yaptı

Bakan Kasapoğlu, Ramazan ayının ilk iftarı için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Mersin Kız Öğrenci Yurdu ve Kırkkaşık Kız Öğrenci Yurtlarında konaklayan depremden etkilenen vatandaşları ziyaret ederek hem orucunu açtı hem de sohbet etti. Kasapoğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremler nedeniyle yaşanan zor günlerin omuz omuza, ele ele verilerek atlatılacağını söyledi.

Art arda yaşanan depremler nedeniyle zor süreçten geçildiğini belirterek, afette yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Bakan Kasapoğlu, kendilerini sofralarında ağırlayan vatandaşlara teşekkür ederek, "İnşallah bu zor günleri tıpkı bugün ve bugüne kadar olduğu gibi omuz omuza el ele vererek, yaralarımızı sararak, onararak birlikte atlatacağız. Çünkü bir yandan hayat devam ediyor. Hayatın sorumlulukları, o anlamdaki hüzünleri, sevinçleri devam ediyor" dedi.

"Tüm imkanlarımızla yanınızda olacağız"

Bakan Kasapoğlu, devlet olarak afetten etkilenenlerin yanında olmaya devam edeceklerini dile getiren Bakan Kasapoğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Elbette devlet olarak en başından beri süreçleri en iyi noktaya götürene kadar yanınızda olacağız. Bu yurt, gençler, üniversite öğrencileri için yapılmış bir yurt ama hamdolsun zor zamanlarda bu ülkenin tüm evlatları için... İşte burada 7'den 70'e vatandaşlarımız var. Bir yuva olduğunu gösterdi. Biz de sizleri en güzel şekilde bu süreçte ağırlamanın gayretindeyiz. Ne gerekiyorsa başta değerli gençlerimiz, büyüklerimiz olmak üzere yaraları sarma, daha mutlu günlere yürüme adına tüm imkanlarımızla yanınızda olacağız."

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, iftardan sonra açık havada bir araya geldiği depremzedelerle çay içti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.