Bakan Kasapoğlu'ndan Gazeteci Ali Öcal için taziye mesajı

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hayatını kaybeden Ankara spor medyasının sevilen ismi Ali Öcal için taziye mesajı yayımladı.Bakan Kasapoğlu, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:"Ankara...

04 Ekim 2021 Pazartesi 20:52
Bakan Kasapoğlu'ndan Gazeteci Ali Öcal için taziye mesajı

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hayatını kaybeden Ankara spor medyasının sevilen ismi Ali Öcal için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ankara basınının tecrübeli ismi Ali Öcal ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Amatör branşlardan, profesyonel liglere kadar, Ankara'da spor yapılan her salonda, sporun yaşadığı her yerde karşımıza çıkan Ali ağabeyimiz, yüzünden eksik etmediği tebessümü ile hatıralarımızda sonsuza dek yaşayacaktır. Başkent Ankara'nın spor gelişimine önemli katkı sağlayan Ali Öcal'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı dilerim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.