Bakan Soylu, Sancaktepe'de hücre evinde 5 kilogram patlayıcı ele geçirildiğini bildirdi

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sancaktepe'de DKP/BÖG hücre evinde patlamaya hazır 5 kilogram patlayıcı, bomba düzenekleri ile mühimmat ele geçirildiğini, buna ilişkin 3 kişinin yakalandığını bildirdi.Soylu, Twitter hesabından...

28 Nisan 2022 Perşembe 00:52
Bakan Soylu, Sancaktepe'de hücre evinde 5 kilogram patlayıcı ele geçirildiğini bildirdi

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sancaktepe'de DKP/BÖG hücre evinde patlamaya hazır 5 kilogram patlayıcı, bomba düzenekleri ile mühimmat ele geçirildiğini, buna ilişkin 3 kişinin yakalandığını bildirdi.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, "Sancaktepe’de bir terör hücresi daha çökertildi. DKP-BÖG hücre evinde 3 teröristi yakalayan TEM Birimleri; patlamaya hazır 5 kilogram patlayıcı, bomba düzenekleri ve birçok mühimmat ele geçirdi. Allah, İstanbul Emniyeti TEM, İstihbarat Birimlerimiz ve tüm güvenlik güçlerimizi korusun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.