Bakan Soylu, Sivas'ta görev yapan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı

SİVAS (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2021'in ilk dakikalarında Sivas'ta görevli askerlerin yeni yılını tebrik etti. Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Salih Ayhan, 2020'nin son dakikalarında 2200 rakımlı...

01 Ocak 2021 Cuma 16:54
Bakan Soylu, Sivas'ta görev yapan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı

SİVAS (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2021'in ilk dakikalarında Sivas'ta görevli askerlerin yeni yılını tebrik etti.

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Salih Ayhan, 2020'nin son dakikalarında 2200 rakımlı Kızıldağ'ın zirvesinde yer alan Kızıldağ Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Burada, kahraman Mehmetçiklerin yeni yılını kutlayan Ayhan, askerlere hayırlı görevler diledi.

2021 yılını ise Bardaklı Jandarma Karakol Komutanlığı'nda Mehmetçik ile karşılayan Ayhan, "Vatanımızın dört bir köşesinde huzurla yaşamayı sizlere borçluyuz. Askerlerimiz, dün olduğu gibi bundan sonra da tarih yazmaya devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Ayhan, konuşmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu telefonla arayarak Mehmetçiğe sürpriz yaptı.

Yeni yıla Van Belbuka Tepe Kalekol Üs Bölgesi'nde Mehmetçik ile giren Soylu, Sivas'ta görev yapan askerlerin yeni yılını kutladı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.