Bakan Yerlikaya başkanlığında Güvenlik, İstihbarat ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı

- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: - "Terör ve işbirlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle, göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek"

14 Kasım 2023 Salı 17:27
Bakan Yerlikaya başkanlığında Güvenlik, İstihbarat ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı

ANKARA (AA) - Sürdürülen operasyonların değerlendirildiği Güvenlik, İstihbarat ve Koordinasyon Toplantısı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında yapıldı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bakanlıktaki toplantıya bakan yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir ve ilgili birim yöneticilerinin katıldığını bildirdi.

Güvenlik, İstihbarat ve Koordinasyon Toplantısı'nda Narkogüç, Kafes, Kahramanlar, Kalkan, Mercek, Sibergöz, Mengene, Çengel, Çember ve Kıskaç operasyonlarının değerlendirildiğini belirten Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Terör ve işbirlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle, göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Limanlarımızın güvenliği, ruhsatsız silahlar, yakalama kararı olanların adalete teslim edilmesi konularında da canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu büyük mücadeleyi canlarını hiçe sayarak sürdüren, operasyonları gerçekleştiren kolluk güçlerimizin her birine aziz milletimiz adına teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.