Bala Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmadı

Bala Belediyesi, ilçede hava sıcaklıklarının ani düşmesiyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler, hava sıcaklıklarının düşmesi ve ilçede hakim olan kar...

29 Ocak 2021 Cuma 15:21
Bala Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmadı

 Bala Belediyesi, ilçede hava sıcaklıklarının ani düşmesiyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler, hava sıcaklıklarının düşmesi ve ilçede hakim olan kar yağışı nedeniyle sokak hayvanlarının aç kalmaması için çalışma başlattı.

Ekipler, hayvanların kolaylıkla ulaşabileceği noktalara kuru mama bıraktı.

Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, "Sokaktaki canlar hepimize emanet. Soğuk kış günlerinde can dostlarımızı unutmuyor, sokaklardaki hayvan dostlarımızın beslenmelerini için mama kaplarına mama takviyesi yapıyoruz. Sokak hayvanlarını hep birlikte koruyalım, kollayalım, sahip çıkalım." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 29.01.2021 16:43
Anahtar Kelimeler:
AnkaraBalaAhmet Buran
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.