Bala'da terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı

ANKARA (AA) - Bala ilçesinde, terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla yakalanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Ankara İl Jandarma Komutanlığınca, terör örgütlerinin faaliyetlerinin tespiti ve önlenmesine yönelik çalışmalar...

12 Temmuz 2021 Pazartesi 18:50
Bala'da terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı

ANKARA (AA) - Bala ilçesinde, terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla yakalanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığınca, terör örgütlerinin faaliyetlerinin tespiti ve önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, terör örgütü YPG/PKK'ya üye olduğu gerekçesiyle "terör örgütüne üye olma" iddiasıyla aranan yabancı uyruklu O.E.'nin, yasa dışı yollardan Türkiye’ye girdiği ve Bala ilçesinde olduğu bilgisine ulaşıldı.

Bölgedeki araştırma ve takip sonucu Bala ilçesi Bektaşlı Mahallesi'nde saklandığı belirlenen zanlı, jandarma ekiplerinin operasyonu ile gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.