Balıkesir'de kazada hayatını kaybeden iş insanı ve eşi Eskişehir'de toprağa verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Balıkesir'de tatil yolunda geçirdikleri kazada hayatını kaybeden iş insanı ve eşi memleketleri Eskişehir'de son yolculuklarına uğurlandı.İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir bölümü Ortaca Mahallesi mevkisinde...

24 Ağustos 2022 Çarşamba 18:25
Balıkesir'de kazada hayatını kaybeden iş insanı ve eşi Eskişehir'de toprağa verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Balıkesir'de tatil yolunda geçirdikleri kazada hayatını kaybeden iş insanı ve eşi memleketleri Eskişehir'de son yolculuklarına uğurlandı.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir bölümü Ortaca Mahallesi mevkisinde dün kontrolden çıkarak refüje çarpan araçta hayatını kaybeden Eskişehirli iş insanı Mustafa Çekiç (39) ile eşi Özlem Çekiç'in (39) cenazeleri Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi morgundaki işlemlerinin ardından Eskişehir Mahmut Sami Ramazanoğlu Camisi'ne getirildi.

Çekiç çiftinin cenazesi burada kılınan namazın ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Cenaze törenine, Çekiç çiftinin akraba ve yakınlarının yanı sıra Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara'nın vefat eden eşi Fatma Ara'nın cenazesi de aynı camide kılınan namazın ardından Asri Mezarlık'a defnedildi.

Mustafa Çekiç (39) yönetimindeki 26 SL 333 plakalı otomobil, dün İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir bölümü Ortaca Mahallesi mevkisinde kontrolden çıkarak refüje çarpmış, kazada, sürücü ile eşi Özlem Çekiç (39) olay yerinde yaşamını yitirmişti. Araçta bulunan çocukları Mina (8) ile Hasan Efe Çekiç (3) ise yaralanmıştı.


Anahtar Kelimeler:
KazaIş Insanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.