Başkan Bahçeci, belediye yatırımlarını inceledi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte yaşam standartlarını üst seviyelere çıkarılması için çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, şehir içi minibüs terminali...

06 Temmuz 2018 Cuma 14:54
Başkan Bahçeci, belediye yatırımlarını inceledi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte yaşam standartlarını üst seviyelere çıkarılması için çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, şehir içi minibüs terminali ve uzun çarşı restorasyon inşaatlarını incelediğini, modern şehirleşmenin önünü açacak ve insanların yaşamını kolaylaştıracak hizmet ve projeler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Şehrin modernizasyonuna çalışırken bir yandan da yeni projeler ve tesislerle Kırşehir’deki değişimi görünür kılmaya çalıştıklarını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Anadolu’nun parlayan yıldızı olarak gördüğümüz Kırşehir’de her şeyin en güzeline layık bu anlayışla modern ve öncü bir şehir oluşturmak istiyoruz. Yapımı devam eden şehir içi minibüs terminali ve uzun çarşı, restorasyonu tamamlandığında bu bölgeye önemli bir ivme kazandıracak. Çağımızın gereklerini göz önünde bulundurarak yıllardır mahrum bırakılan hizmetleri öncelik edinerek şehrimize birçok alanda hizmet üretmeye çalışıyoruz. Allah’ın izni ve hemşerilerimizin teveccühü ile vatandaşlarımızın hizmetkarı olmaya devam ediyoruz. Kırşehir’imiz ve insanımız için ne yapsak az, vatandaşlarımıza layık olabilmek ve en iyi hizmeti üretip vatandaşlarımıza sunabilmek için çalışmalarımızı gece gündüz demeden gerçekleştiriyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.