Başkan Büyükkılıç, belediye personeli ile bayramlaştı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye personeli ile bayramlaştı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç, Ramazan Bayramı sonrası, belediyenin hizmet binası...

05 Mayıs 2022 Perşembe 14:26
Başkan Büyükkılıç, belediye personeli ile bayramlaştı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye personeli ile bayramlaştı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç, Ramazan Bayramı sonrası, belediyenin hizmet binası ve ek hizmet binası, Makine İkmal ve Onarım Daire Başkanlığı atölyesi, İtfaiye Daire Başkanlığı, KASKİ ve KCETAŞ birimlerinde görev yapan personelle bir araya geldi.

Çalışanların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Büyükkılıç, hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Ramazan ayı boyunca gerek merkezde gerekse 16 ilçede vatandaşlarla birlikte olduklarını anımsatan Büyükkılıç, "16 ilçemizi ramazan boyunca yalnız bırakmadık, onlarla birlikte olmaya gayret gösterdik. Her yere sizlerin yaptığı güzel hizmetlerle alnımız ak, başımız dik olarak gittik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, ailenizle yakınlarınızla daha nice bayramlara erişmenizi duluyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da bayram sonrası ilk mesai günü şantiyede bulunan ulaşım, fen işleri, park bahçeler, destek hizmetleri, geri dönüşüm personeli ve belediye hizmet binasında görev yapan personelle bayramlaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.