Başkan Büyükkılıç, esnaf temsilcilerini kabul etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeraltı Çarşısı ve Tekstilkent esnafının temsilcilerini makamında kabul etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeraltı Çarşısı Dernek Başkanı Gökhan...

24 Mart 2022 Perşembe 15:48
Başkan Büyükkılıç, esnaf temsilcilerini kabul etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeraltı Çarşısı ve Tekstilkent esnafının temsilcilerini makamında kabul etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeraltı Çarşısı Dernek Başkanı Gökhan Gülen ile Tekstilkent esnafıyla görüşen Büyükkılıç, esnafın talebini dinledi.

Büyükkılıç, esnaf dostu bir belediyecilik anlayışıyla hizmete devam edeceklerini belirtti.

Kayseri tarihinde ticaretin önemli yeri olduğunu ve kendilerinin de bu bilinçle hareket ettiğini belirten Büyükkılıç, "Esnafımız bizim olmazsa olmazımızdır. Tarih boyunca ticaretimizin bel kemiği olmuşlardır. Ahi ahlakı ve kültürü ile bezenmiş esnaf kardeşlerimizin yanında yer almak, onlara hizmetlerimizle destek olmak ve bu vesileyle kadim kentimizin asırlık esnaf geleneğini sürdürmek görevimizdir." ifadelerini kullandı.

Yeraltı Çarşısı esnafı da belediyenin yatırımları ile çarşının havalandırması, ısıtması, soğutması, aydınlatması ve mekanik işleriyle adeta modern bir alışveriş merkezi haline geldiğini belirterek, Büyükkılıç'a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.