Başkan Büyükkılıç, Mutlu Evlilik Akademisi sertifika törenine katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mutlu Evlilik Akademisi sertifika törenine katıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile...

03 Nisan 2022 Pazar 13:14
Başkan Büyükkılıç, Mutlu Evlilik Akademisi sertifika törenine katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mutlu Evlilik Akademisi sertifika törenine katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından Mutlu Evlilik Akademisi eğitim programı düzenlendi.

Dört haftalık eğitimleri kapsayan Mutlu Evlilik Akademisi'nde katılımcılara evlilik kurumunun sağlıklı bir şekilde kurulması, sürdürülebilmesi ve evlilik öncesi gibi konularda eğitimler verildi.

Eğitimlerin ardından Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi Konferans Salonu'nda sertifika töreni gerçekleştirildi.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sevginin ve aile müessesesinin önemini anlattı.

Büyükkılıç, eğitime katılanlara tören sonunda belgelerini dağıttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.