Başkan Büyükkılıç, Özel Tasarım Deri Aksesuarları Sergisi açılışına katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KAYMEK eğitmenleri ve kursiyerleri tarafından hazırlanan Özel Tasarım Deri Aksesuarları Sergisi'nin açılışına katıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

13 Ocak 2022 Perşembe 15:41
Başkan Büyükkılıç, Özel Tasarım Deri Aksesuarları Sergisi açılışına katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KAYMEK eğitmenleri ve kursiyerleri tarafından hazırlanan Özel Tasarım Deri Aksesuarları Sergisi'nin açılışına katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, deri işlemeciliği ile yapılan eserlerin yer aldığı serginin açılışında yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, serginin hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Kıymetli eşim doktor hanıma, fakültemizin kıymetli dekanına, değerli il başkanımıza ve bu güzel çalışmaya önderlik yapan, hocalık yapan Jale hanıma ve kadın kollarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Burada KAYMEK’imizin yapmış olduğu önemli ve anlamlı bir çalışma mevcut. Üretime yönelik bir çalışma, ellerine sağlık." ifadelerini kullandı.

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygül Aykut da bu tür çalışmalardan dolayı gurur duyduklarını aktardı.

Sergide, 70 çanta, 10 kemer, 2 yelek, 30 cüzdan, 40 bileklik, 25 kartlık, 30 anahtarlık, 4 evrak çantası ve mini dekoratif panolar yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.