Başkan Büyükkılıç'a Hacılar Belediye Başkanı Özdoğan ve STK'lerden ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve STK'lerle bir araya geldi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç'ın makamında gerçekleşen...

27 Temmuz 2022 Çarşamba 16:16
Başkan Büyükkılıç'a Hacılar Belediye Başkanı Özdoğan ve STK'lerden ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve STK'lerle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç'ın makamında gerçekleşen ziyarete Özdoğan'ın yanı sıra, Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Topuz ve dernek üyeleri ile Hacılar Genç İş Adamları Derneği Başkanı Fatih Erkan ve beraberindeki heyet katıldı.

Heyet ile istişarelerde bulunan Büyükkılıç, "Yerel yönetimler olarak hiçbir ilçemizi ve hiçbir vatandaşımızı ayırt etmeden, ötekileştirmeden, hizmetin en iyisini merkeze en uzak noktadaki tek bir hemşehrimize dahi ulaştırmak görevimizdir. Bu anlayışla Kayseri'miz için tüm kamu kurumlarımız ve STK'lerle el ele gönül gönüle, aşkla çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Özdoğan da Büyükkılıç'a Hacılar ilçesi ve diğer tüm ilçelere yaptığı yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

STK temsilcileri ise Büyükkılıç'ın Kayseri'yi her alanda daha iyi noktaya taşıma gayretlerini takdir ettiklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.