Başkan Büyükkılıç'tan 1 milyar liralık ek bütçe müjdesi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bütçelerinin 2 milyar 800 milyon liraya yükseltileceğini duyurdu.Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri'ye layık hizmetleri ve yatırımları büyük...

23 Haziran 2022 Perşembe 17:55
Başkan Büyükkılıç'tan 1 milyar liralık ek bütçe müjdesi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bütçelerinin 2 milyar 800 milyon liraya yükseltileceğini duyurdu.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri'ye layık hizmetleri ve yatırımları büyük gayretle gerçekleştirdiklerini belirterek, ağustos ayındaki Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda 1 milyar 800 milyon lira olan bütçeye ilave olarak 1 milyar ek bütçenin meclise sunulacağını açıkladı.

Kayseri'nin 16 ilçesi ile bir bütün olduğunu, yapılan çalışmalar ve hizmetlerde "biz kültürü" ile hareket ettiklerini aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"16 ilçemizi ilgilendiren konuları içeren, ağabey kardeş ilişkisi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok güzel günler bizleri bekliyor. 30 büyükşehir arasında en fazla yatırım yaparak, yatırımdan yatırıma koşan bir şehiriz. Allah'ın izniyle ağustos ayında mevcut bütçemize 1 milyar lira ek bütçeyi meclise getiriyoruz. Allah'ın izniyle karşılığımız da var, projelerimiz de devam ediyor. Yan kuruluşlarımız hariç Kayseri Büyükşehir Belediyesinin 1 milyar 800 milyon lira bütçesine 1 milyar lira ek bütçe geliyor."

Büyükkılıç, 2021 yılında 1 milyar 800 milyon liralık bütçede çalışmaların gerçekleşmesinin yüzde 98'lere ulaşarak rekor kırdığını, 30 büyükşehir içerisinde yatırımlar bağlamında kaynaklarının yüzde 60'ını yatırımlarına ayıran bir belediye olarak birinci sırada yer aldıklarını da vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.