Başkan Büyükkılıç'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Büyükkılıç, mesajında, 15 Temmuz 2016'nın, birliğin ve beraberliğin yeniden yazıldığı...

14 Temmuz 2022 Perşembe 11:04
Başkan Büyükkılıç'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Büyükkılıç, mesajında, 15 Temmuz 2016'nın, birliğin ve beraberliğin yeniden yazıldığı bir destan olduğunu ifade etti.

Tüm Türkiye’nin, ülkenin bekası için sokaklara döküldüğünü hatırlatan Büyükkılıç, şöyle devam etti:

"Şer güçlerin desteğini alan hain FETÖ’nün darbe girişimini milletimizin kahramanlığı, devletimizin gücü ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bertaraf ettik. Türkiye için yeni emelleri olan hainlerin darbe girişimi sonrasında, Allah rahmet eylesin, 251 şehit verdik, 2 binin üzerinde vatandaşımız yaralandı. Türkiye’yi saf dışı bırakmak için içimizde dolanan dost görünümlü düşmanları devletimize ve milletimize karşı kullandılar. Bilmedikleri, aslında hissettikleri ve görmezden geldikleri tek bir şey vardı, Türk milleti, ülkesi, bayrağı, dini, vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan her daim canını vermeye hazır bir askerdir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.