Başkan Büyükkılıç'tan Anneler Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyükkılıç, mesajında annelerin karşılıksız sevginin en güzel örneği olduğunu belirtti.Dünyada anne sevgisini ve...

08 Mayıs 2021 Cumartesi 14:28
Başkan Büyükkılıç'tan Anneler Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükkılıç, mesajında annelerin karşılıksız sevginin en güzel örneği olduğunu belirtti.

Dünyada anne sevgisini ve ilgisini dolduracak başka bir sevgi olmadığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Annelerimiz dünyanın kutsal varlıklarıdır, karşılıksız sevginin timsalidir. 'Cennet annelerin ayaklarının altındadır' diyerek annelere verilen önemi vurgulayan Peygamberimiz Hz. Muhammed'in bu vurgusu üzerine söylenecek güzel başka bir söz yoktur. Türk milletinin en zor zamanlarında nice kahramanlıklarla anılan annelerimize, layık evlatlar olmalıyız. Öncelikle üzerimde büyük emekleri olan anneme ve kıymetli eşime teşekkür ediyor, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü yürekten kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm annelere de Allah'tan rahmet diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.