Başkan Büyükkılıç'tan, KAYÜ'nün Mimarsinan OSB Meslek Yüksekokulu Projesi'ne destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksekokulu (MYO) Projesi hakkında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a bilgi verdi....

19 Ağustos 2021 Perşembe 15:03
Başkan Büyükkılıç'tan, KAYÜ'nün Mimarsinan OSB Meslek Yüksekokulu Projesi'ne destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksekokulu (MYO) Projesi hakkında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a bilgi verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç, makamındaki toplantıda, üniversite-sanayi iş birliğini çok önemsediklerini belirterek, projeye destek olmayı sürdüreceklerini belirtti.

Köklü tarihi, dört üniversitesi ve organize sanayi bölgeleri ile bilimin ve üretimin beşiği olan Kayseri'nin ismini taşıyan Kayseri Üniversitesinin, Karamustafa'nın rektörlüğünde şehrin gelişmesinde önemli bir görev üstlendiğini aktaran Büyükkılıç, üniversite-sanayi iş birliğini önemsediklerini ve bu tür projelerin artırılması gerektiğini kaydetti.

Karamustafa ise Kayseri Büyükşehir Belediyesinin eğitime, bilime, öğrenciye ve öğretmene her zaman destek olduğunu belirterek, "Sayın başkanımıza Mimarsinan OSB MYO projemiz ile ilgili bilgilendirmede bulundum ve desteklerini talep ettim. Kendisi üniversite-sanayi iş birliği açısından önemli ve faydalı olan bu projeyi desteklediklerini ifade etti." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.