Başkan Çalışkan'ın veda ziyaretleri

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Valisi Fahri Meral'e veda ziyaretinde bulundu. Vali Meral, beş yıl boyunca Karaman'a verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Çalışkan'a teşekkür ederek bundan sonraki...

02 Nisan 2019 Salı 11:26
Başkan Çalışkan'ın veda ziyaretleri

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Valisi Fahri Meral'e veda ziyaretinde bulundu.

Vali Meral, beş yıl boyunca Karaman'a verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Çalışkan'a teşekkür ederek bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diledi.

Beş yıldır sürdürdükleri belediye başkanlığı döneminde hizmet belediyeciliği anlayışıyla hareket ettiklerini ve Karaman'ın her anlamda en kaliteli hizmeti alabilmesi için mücadele verdiklerini belirten Çalışkan, "İki yıldır birlikte çalıştığımız ve Karaman'a hizmet noktasında verdiği destekle her zaman yanımızda olan Valimiz Sayın Fahri Meral'e teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.