Başkan Çolakbayrakdar, spor festivali ödül törenine katıldı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen spor festivalinin ödül törenine...

25 Mayıs 2022 Çarşamba 18:46
Başkan Çolakbayrakdar, spor festivali ödül törenine katıldı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen spor festivalinin ödül törenine katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Argıncık Spor Tesisleri'nde düzenlenen ödül törenine Çolakbayrakdar'ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail İslambay Çelik, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, öğrenci ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Kocasinan ilçesindeki liseler arası dart, masa tenisi, satranç, futbol ve voleybol olmak üzere 5 farklı branşta 92 takım ile 690 öğrencinin katıldığı festivalde dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Çolakbayrakdar, spor çatısı altında kardeşlik ve dostluğu paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Amaçlarının sporun çatısı altında birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek olduğunu vurgulayan Çolakbayrakdar, "Sizler, güçlenen, büyüyen Kayseri'nin ve Türkiye'nin istikbali olacaksınız. Büyük ve güçlü Türkiye'nin geleceğini yetiştirmek için bu tur organizasyonları artırarak, devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Program, festivalde dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin dağıtılmasıyla sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.